Balconette bh

Een balconette bh is wat dieper uitgesneden dan een hele cup bh. Daarom zijn de borsten zijn bij het dragen niet helemaal bedekt. Deze bh kan zowel een voorgevormde of een niet voorgevormde bh zijn. Niet voorgevormde balconette bh's geven aan de borsten tevens een minimizer effect.


Minimiser

Een minimizer bh doet het tegenovergestelde van een push-up bh. Het zorgt ervoor dat de borsten minder groot lijken. De minimizer bh is dus een uitkomst als een grote cupmaat optisch eens wat kleiner moet lijken.


Non padded bh

Een non padded - niet voorgevormde bh - is van soepele stof, soms met beugels voor wat extra ondersteuning. De borst moet de cup volledig vullen, waardoor deze zijn vorm krijgt. Ook de wat zachtere, oudere borst kan hierdoor in een mooie vorm getoond worden.


Padded bh

Een padded bh is een bh met een gevoerde cup. De voering voegt net dat beetje extra toe en geeft comfort. Een padded bh geeft bovendien extra steun.


Push-up bh

Een push-up bh heeft extra vulling, voor een voller decolleté. Deze bh kan glad zijn maar dit hoeft niet. De vulling zit aan de onderkant zodat ze de borsten iets omhoog duwen.


Sportbh

Een sportbh zorgt ervoor dat de borsten minder heen en weer bewegen onder invloed van schokken van het lichaam. Hierdoor zal het borstweefsel en de ligamenten minder snel beschadigd raken.


Strapless bh

Een strapless bh is een beugelbh waarbij de bandjes afneembaar zijn. Deze bh is vaak voorzien van een plastic strip aan de binnenkant zodat hij niet afzakt.


T-shirt bh

Een T-shirt bh is een naadloze bh of een bh met platte naden. De bh is daarom niet zichtbaar onder de kleding. Ideaal voor onder strakke kleding.


Voedingsbh

Een voedingsbh is onontbeerlijk als men borstvoeding geeft. Met een simpele beweging van één hand kan men namelijk een cup openmaken en je baby aanleggen