De Bh modellen.

 

non-padded-bh Non padded bh
De klassieke bh waarbij de cups niet gevuld zijn. Met deze bh lijken de bosten niet groter. Ook kunnen deze bh's extra verleidelijk gemaakt worden bijvoorbeeld door gebruik te maken van doorzichtig materiaal zoals kant.
padded-bh Padded bh
De meest verkochte bh soort in Nederland. Vaak is de bh glad uitgevoerd en goed te dragen onder strakke kleding.
t-shirt-bh T-shirt bh
Bij de productie van deze bh wordt goed gelet op naden en sticksels. Deze moeten zo plat mogelijk zijn waardoor deze bh vrijwel niet te zien is onder strakke kleding.
balconette-bh Balconette bh
De cups van deze bh zijn lager uitgevoerd waardoor de borsten niet helemaal omvat zijn. De vorm van de borsten komt optimaal tot zijn recht. Het balconette model wordt vaak gebruikt bij laag uitgesneden topjes.
push-up-bh Push-up bh
In de push-up bh zijn kussentjes verwerkt die de borsten van onderen ondersteunen en liften, het effect is een vollere decoletté.
strapless-bh Strapless bh
Deze bh kan zonder schouderbandjes gedragen worden. Dit type is dan ook geschikt om met een mooi laag uitgesneden of strapless jurkje te dragen. Vaak is aan de binnenzijde van de cups een siliconen rand gemaakt waardoor de bh goed blijft zitten.
sportbh Sportbh
Een goede sport bh vangt zo'n 75-80 procent van de door het sporten ontstane schokken op. Ter vergelijking; een normale bh absorbeert slechts 35-40 procent.
halterbh Halter bh
De schouderbandjes sluiten achteraan in de nek en laten zo de schouders vrij. Deze bh geeft de borsten ook een mooi diep decoletté.
voedingsbh Voedingsbh
Bij een voedingsbh kunt u de cup losmaken en de borst eenvoudig ontbloten om de baby te zogen. U hoeft de bh dus niet uit te doen.
minimiserbh Minimiser bh
Ideaal voor rondborstige vrouwen die hun vormen een beetje willen verhullen. De borst wordt gelijkmatig over de hele cup verdeeld, zodat ze niet in een punt uitloopt maar platter lijkt. De bh maat oogt een cupmaat kleiner.