Lingerie kopen voor je vrouw :)

Lingerie kopen voor je vrouw :)

Het lijkt me leuk om ook eens iets voor de mannen te schrijven. Want laten we niet vergeten... dat mannen ook vaak een leuk setje lingerie voor de vrouw of vriendin willen kopen... Maar hoe kunnen wij het nou wat makkelijker voor jullie maken? Diverse onderzoeken hebben voorgaande jaren uitgewezen dat ruim een derde van de vrouwen het liefste lingerie krijgt als cadeautje voor de feestdagen. Een lingeriesetje in haar maat, precies in die kleur waar ze zo van houdt is altijd een succes. Maar hoe koop je haar het lingeriesetje van haar dromen? Ik heb 6 tips...

Tip 1: Zoek de juiste bh-maat!
Voor je opzoek gaat naar een mooie lingerieset is het natuurlijk wel handig om de juiste maat te weten. Trek die ene la open waar je eigenlijk nooit inkijkt, en zoek de bh's die ze vaak draagt. Zo zie je ook gelijk de stijl waar zij van houdt. Oja en let vooral op dat je kijkt naar de europese maat... Een bh maat bestaat uit een getal en een letter. Bijvoorbeeld 80D.

Tip 2: Wat voor soort bh?
Is het nu een Push-up bh of een voorgevormde? Je hebt zoveel keuze als het gaat om bh- en slipjesmodellen. Let vooral op of zij wel of niet een voorgevormde bh draagt en zo ja is het dan een push-up of spacercup? Ik weet het lastig, lastig... toch wat uitleg: Bij een push-up model zitten er extra dikke kussen onderin de cups en bij een spacercup model zit er wat vulling in zodat hij wel gevormt is, maar dun en makkelijk is in te deuken.

Tip 3: Deze lingeriekleuren vindt ze mooi:
De kleur die je het beste kan kopen hangt af van wat voor kleur kleding zij vaak draagt. Draagt ze vaak donkere kleding kan je het beter op donkere kleuren houden... Maar is ze een kleurrijk typje zou ik kiezen voor een heel fleurig setje. Of misschien vind jij het wel leuk om haar een kleur te geven waar jij haar graag in ziet, bonuspunten!!

Tip 4: Een zelfverzekerde vrouw is een sexy vrouw...
Natuurlijk snappen we wel dat de man meestal een voorkeur heeft naar een wat pikanter setje. De ene vrouw houd ervan en de ander niet. Let daarom op, koop het soort lingerie wat prettig is voor haar. Uiteindelijk moet zij zich er goed in voelen. Want een vrouw die zelfverzekerd is, straalt en voelt zich aantrekkelijk!

Tip 5: De sleutel tot ieder hart:
Misschien zijn de meeste mannen hier allemaal wat nuchter in maar wisten jullie dat vrouwen het echt, echt waarderen als jij als man zijnde aankomt met een mooi setje voor haar? Je scoort er zeker punten mee...! Je laat namelijk zien dat je echt interesse toont in je partner.

Tip 6: Speel op safe!
Heb je nou echt nog steeds geen idee waar en hoe je moet beginnen? Haal dan gewoon een cadeaubon voor haar! Dan weet je zeker dat ze met iets terug komt wat ze echt leuk vind. Altijd goed!!! Maarre...Wij vrouwen vinden het natuurlijk wel extraleuk als je een beetje je best gedaan hebt he..