NIEUWE BIKINI!!!!

NIEUWE BIKINI!!!!

Bikini's, badpakken, tankini's, bolero's en strandjurkjes... Leuke, vrolijke printjes, daar vrolijkt een mens van op. Ik wel. Ik heb al staan kwijlen bij Nuria Ferrer, niet omdat ik vorig jaar niets aangeschaft heb... Maar omdat 'gemak dient de mens' alles gewoon de wasmachine in gaat. En een vale bikini, ja... dat gaat echttt niet...

Zo moet het dus wel: Spoel je bikini uit in koud water, direct nadat je hem hebt gedragen, hierdoor verwijder je al het nodige zout en zand, die de stof aantasten. Maak een sopje aan van lauwwarm water met met daarin een theelepel vloeibaar wasmiddel of shampoo (niet meer dan een theelepel). Draai je bikini binnenste buiten en dompel hem onder in het sopje. Laat de bikini, af en toe draaiend en roerend, een tijdje weken. Spoel de bikini goed uit en knijp voorzichtig het water eruit. Niet wringen!! Nog beter is om je bikini ca. 30 minuten te laten weken in een bad met koud water.

Kies niet voor het wassen in de machine. Gebruik geen waspoeder of shampoo met conditioner in 1. Waspoeder zal niet geheel oplossen en de haar-conditioner is schadelijk voor bikinistof. Chloor en UV-straling kunnen de kleur van je bikini aantasten Het is noodzaak om chloor, zand, zout, crème, olie zo snel mogelijk geheel te verwijderen. Ennnn je bikini niet in de volle zon laten drogen of drogen in een droger.

En anders kan je altijd nog net als ik... gewoon een nieuwe kopen... wat een straf!!! :p