Informatie voor onze leveranciersHeeft u vragen met betrekking tot de inkoop van Dijkxhoorn Lingerie? Stuur een mail naar info@dijkxhoorn.nl.

Heeft u vragen met betrekking tot de financiele administratie van Dijkxhoorn LIngerie? Stuur een mail naar fadm@dijkxhoorn.nl of neem contact op met mevrouw Schaap. Zij is van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig tot 11:00.


Tot stand komen bestelling
Om onze processen en afspraken te kunnen waarborgen verzoeken wij u een schriftelijke bevestiging van deze bestelling te doen. Wij ontvangen deze bevestiging graag per e-mail op het volgende adres: fadm@dijkxhoorn.nl. Zonder tegenbericht verwachten wij uw bevestiging binnen 4 werkdagen na bovenstaande datum.

In uw bevestiging hebben wij per artikel ten minste onderstaande gegevens nodig. Wij verzoeken u deze gegevens op een (1) artikelregel aan te leveren.

(1) Leverancier artikelnummer 
Dit wordt exact overgenomen in ons automatiseringspakket. 

(2) Leverancier artikelomschrijving
Op basis van de artikelomschrijving van de leverancier wordt in ons systeem een omschrijving aangemaakt. De omschrijving dient te omvatten wat voor artikel het betreft. (voorgevormde bh, balconette bh, nachthemd korte mouw, etc.) Voor analyse doeleinden is toevoeging van een serienaam (bijvoorbeeld “Avero”) uiterst handig. 

(3) Leverancier kleuromschrijving 
Welke kleuromschrijving heeft het artikel? 

(4) Leverancier kleurnummer 
Het kleurnummer wordt gecombineerd met de kleuromschrijving van de leverancier om eventuele nabestellingen mogelijk te maken. 

(5) Leverancier maat 
Wij voeren de artikelen met EU maatvoering in en willen de maten op basis van dit systeem ontvangen. Inkoopprijs per artikel De bruto inkoopprijs wordt in ons automatiseringspakket opgenomen en bij nabestellingen vermeld. 

(6) Verkoopadviesprijs per artikel 
De verkoopadviesprijs wordt standaard in ons automatiseringspakket opgenomen, voorgestelde calculatie is ook mogelijk. 

(7) Leverdatum 
De datum vanaf welke de artikelen geleverd worden. Leverperiodes die een kalendermaand overbruggen kunnen niet geadministreerd worden in ons systeem. Lukt het niet om binnen 14 dagen na de leverdatum te leveren, en u geeft ons hiervan geen notificatie, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd in ons systeem. 

Na ontvangst van de orderbevestiging ontvangt u binnen 7 werkdagen een inkoopordernummer retour. Wij verzoeken u deze referentie bij leveren op de paklijst te vermelden. Krijgt u binnen 7 werkdagen geen inkooporder retour, dan is er geen sprake van opdrachtverstrekking. 


Inkoopvoorwaarden

Dijkxhoorn maakt gebruik van een gedifferentieerd inkoopbeleid. In de regel is een passend inkoopmodel te vinden bij de wijze waarop u als leverancier zaken wilt doen. 

Klik hier voor de inkoopvoorwaarden die wij hanteren.