Lingeriestyling

Lingerie Styling is het kwaliteitslabel dat lingerieproducent Van de Velde ontwikkelde voor speciaalzaken zoals de onze. Het staat voor de persoonlijke service en het professioneel advies. Laat u zich adviseren door een Lingerie Styling specialiste? Dan bent u zeker van de juiste maat en het juiste model voor uw lichaam.

Uw bh moet perfect zitten. En comfortabel zijn. Zonder snijdende bandjes, knellende of openvallende cups. Alleen dan komt uw boezem écht tot zijn recht. Toch hebben we vaak moeite met de juiste pasvorm. Meer nog, uit onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de vrouwen een foute maat koopt.

En u? Kent u uw maat? Misschien heeft u nog exact dezelfde cup en omtrek als toen u twintig was, maar dan bent u eerder een uitzondering. Uw borsten veranderen immers vaak door zwangerschap(pen), borstvoeding, hormonen, door een veranderd eetpatroon of gewoon omdat u wat ouder wordt.

Wilt u de ware bh vinden in de juiste maat? Laat u dan bijstaan door een Lingerie Styling specialiste. Trakteer uzelf op wat 'me-time' en kom eens bij ons langs, U zult zien dat het fijne gevoel van een perfect passende bh wonderen doet voor uw uitstraling. En voor uw budget. Want u komt nooit meer met een miskoop thuis.


Dit mag u verwachten:

- Uw maat wordt zorgvuldig bepaald,
- U bespreekt welk effect u verlangt,
- U vertelt wanneer u de lingerie wil dragen en onder welke kleding,
- U kiest samen met de specialiste een model dat bij uw lichaam past,
- U krijgt advies over de kleuren die het goed doen bij uw huidtint, uitstraling en persoonlijke stijl.

weetjeDe mens is een zoogdier. De eerste en voornaamste functie van de borsten is dan ook puur biologisch: het voeden van het nageslacht.

Heel opmerkelijk is dat de mens de enige diersoort is waarbij de borsten permanent vergroot zijn. Bij andere dierenvrouwtjes verdwijnen ze haast helemaal na de zoogtijd, wanneer de melk er uit weg trekt.

Of het nu om favoritisme van de schepper gaat of een kronkel in de evolutietheorie, wat maakt het uit. Feit is dat zowel vrouwen als mannen dolgelukkig zijn met deze prachtige afwijking.