Marlies Dekkers

De designs van Marlies worden beschreven als trendsettend. innovatief en baanbrekend. Marlies Dekkers ontwerpt vanuit haar eigen visie, ze wil het zelfvertrouwen van vrouwen een flinke boost geven!

Op onze webshop is slechts een kleine selectie te vinden van ons grote assortiment aan Marlies Dekkers lingerie. Wilt u ons hele assortiment komen bewonderen? Dan bent u van harte welkom op de Rijksstraatweg 69 in Hellevoetsluis. De koffie staat al klaar!

marlies_dekkers
Dame de Paris
15420

marlies_dekkers
Dame de Paris
18140

marlies_dekkers
Gloria
19220

marlies_dekkers
Seduction
19280

marlies_dekkers
Space Odyssey
16451

marlies_dekkers
Space Odyssey
17150

marlies_dekkers
Space Odyssey
19230

marlies_dekkersIn onze winkel...

lingeriestyling

Lingeriestyling
Laat u zich adviseren door een Lingerie Styling specialiste? Dan bent u zeker van de juiste maat en het juiste model voor uw lichaam.

lingeriestyling

Merken
Onze winkel staat voor topkwaliteit, persoonlijke service en uitgebreide collecties. Met meer dan vijftig gerenommeerde merken onder één dak, kunt u altijd de beste keuze maken.

koffie

Heerlijk gratis kopje koffie
Voor de gasten die een heerlijk kopje koffie willen, of een kopje thee, is er een gezellige plek gemaakt om even alles te laten bezinken.

spaarsysteem

Spaarsysteem
Bent u in ons klantensysteem ingeschreven? Dan ontvangt u bij elk besteede euro een punt. Elke driehonderd punten levert u een waardecheque van 15 euro op!.

vermaakservice

Vermaakservice
Kan met een kleine aanpassing uw bh of ander bij ons gekocht artikel nog beter zitten? Onze coupeses zullen met zorg en aandacht uw nieuwe kledingstuk aanpassen.

koffie

Parkeren
Bij ontspannen winkelen hoort ook een goede bereikbaarheid. Bij ons kunt u vrijwel altijd voor de winkel parkeren. Komt u met het OV? De bus stopt in de straat