Eline

Hallo, ik ben Eline en sinds kort werk ik als leidinggevende bij Dijkxhoorn Bodyfashion. Ik heb een aantal jaar ervaring in de verkoop en doe dit met veel plezier en enthousiasme. Samen het professionele en gezellige team wil ik u zo goed mogelijk adviseren en helpen. Tot snel!


Janny

Hallo ik ben Janny, eigenaresse van Dijkxhoorn Bodyfashion. Samen met ons enthousiaste team heet ik u elke dag van harte welkom in onze winkel. Ook ben ik gecertificeerd in het aanmeten van borstprotheses. Een vakkundig advies en ouderwets goede service is waar ik voor sta!


Lonie

Hoi, ik ben Lonie. Jarenlang een vast gezicht van de winkel geweest en inmiddels enthousiast oproepkracht. Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om u te helpen!


Richelle

Hoi, ik ben Richelle en ik werk als marketing-PR-medewerkster bij Dijkxhoorn Bodyfashion. Dat houdt in dat ik onder andere de sociale media, de webshop en de evenementen verzorg van Dijkxhoorn. Af en toe ben ik ook in de winkel te vinden en help ik u graag de juiste keuze te maken!


Shari

Hallo ik ben Shari, sinds 2 jaar trots lid van een waanzinnig leuk team. Naast adviseren houd ik mij ook bezig met de aankleding van de winkel en ben ik op het moment bezig met een opleiding etaleren. Met veel energie en creativiteit zet ik mij elke dag in u te helpen!


Tjitske

Mijn naam is Tjitske, ik werk al 10 jaar met veel plezier bij Dijkxhoorn Bodyfashion op de administratie. Tevens houd ik mij bezig met evenementen binnen en buiten de winkel!


Jantine

Mijn naam is Jantine, ik werk sinds een half jaar bij Dijkxhoorn Bodyfashion en ik heb het erg naar mijn zin. Iedere medewerker heeft veel vakkennis en gaat professioneel te werk, daar ben ik erg trots op. Door ons grote assortiment weet ik zeker dat er voor u wat tussen zit!


Jose

Hoi, ik ben José en ik werk nu een half jaar bij Dijkxhoorn Bodyfashion. In de verkoop heb ik al jaren ervaring en ik zal u altijd zo goed mogelijk proberen te helpen!