Zodra een nieuwe serie die langer leverbaar blijft binnen komt vragen we onze eerste klanten voor deze artikelen om een recentie. Hiervoor krijgen deze klanten een cadeaucheque van 10% korting! De recenties vindt u hieronder. Omwille van privacy vermelden we alleen voornaam van onze klanten.

 

Royal Lounge Junky

 

Voor onder een wit jurkje zocht ik een gladde bh. De verkoopster adviseerde een huidskleur. Deze bh is perfect glad en ook nog eens superzacht! Je merkt niet eens dat je hem aan hebt. In combinatie met het naadloze shortje draag ik dit weekend mijn witte jurkje!

September 2017, Anna (45 jaar)

klik hier voor bestelinformatie

Marie Jo Ice Blue

 

Marie Jo is al jaren mijn favoriete merk. Ik was erg verrast door de leuke blauwe kleur. Ik kijk nu al uit naar de nieuwe najaarskleur.

Augustus 2017, Lotte (27 jaar)

klik hier voor bestelinformatie

FABIENNE HANSOUL

 

Via een vriendin hoorde ik ober Dijkxhoorn Bodyfashion. Na even op Facebook en Instagram gekeken te hebben ben ik even langs gefietst. De winkel is modern en luxe. Maar er bleek in diverse prijsklasses veel leuks verkrijgbaar. Ik ben gegaan voor een rode bh van Fabienne Hansoul. De kleur is zowel verleidelijk als praktisch onder lichte kleding. Oook gaat mijn voorkeur uit naar een gladde cup. Ik kon kiezen uit vier modellen slips en ik heb zowel een string als een short gekozen.

Oktober 2017, Roos (31 jaar)

klik hier voor bestelinformatie

SELMARK ATHENA

 

Ik kende het merk nog niet. Op aanraden van de verkoopster trok ik het aan. Romantisch kant met een gladde en voorgevormde cup. Dit maakt het voor mij de ideale bh. Bedankt Dijkxhoorn.

Oktober 2017, Fenna (59 jaar)