Retouren webshop

Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop. U kunt uw aankopen in originele staat (compleet, ongebruikt en met originele verpakking) ruilen of retourneren. Dit kunt u doen binnen een periode van 14 dagen na ontvangst, of aankoop in onze winkel. Natuurlijk kunt u de aankopen eerst passen, maar zijn de artikelen beschadigd, zijn de labels verwijderd of kunnen de artikelen niet meer verkocht worden aan een andere klant? Dan is ruilen of retourneren helaas niet meer mogelijk.

Indien u een artikel heeft ontvangen dat u niet besteld heeft dan regelen wij de retourzending. In andere gevallen gebruikt u het retouretiket. Deze is met elke zending bijgesloten. Zie hieronder hoe het retouretiket er uit ziet.


U plakt het zelfklevende retouretiket over de originele sticker(s) op het pakketje. Vervolgens brengt het pakketje naar een vestiging van Postnl en betaalt u de verzendkosten. U kunt uw bestelling niet onder rembours terugsturen.

Naast het bovenstaande verzoeken wij u ons een bericht te sturen met de mededeling dat u een zending teruggestuurd heeft. Geef ook het trackingnummer van Postnl door. U stuurt de e-mail naar info@dijkxhoorn.nl. Wij verzoeken u in deze e-mail de reden op te geven waarom u wilt retourneren. Een reden opgeven is niet verplicht, maar u helpt ons onze diensten te verbeteren. Mits de artikelen in originele toestand bij ons aankomen zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening worden bijgeschreven.