Uw garantie voor het juiste model en de juiste maat!

service

Lingerie is meestal het eerste wat we aantrekken, maar wel het laatste waar we aan denken bij het samenstellen van onze outfit. Vaak vergeten vrouwen hun lingerie terwijl dit juist de basis vormt van jouw outfit en stijl. Ieders stijl kan perfect doorgetrokken worden in wat je onder jouw kleding draagt.

 

"Normaal draag ik enkel nude lingerie. Mijn lingerie styliste leerde mij nieuwe stijlen en kleuren kennen waar ik nooit aan had gedacht. De service was écht top, ik koop nooit mijn lingerie nog ergens anders."


Elke stylingsessie begint met het nemen van uw maat. Want als het om comfort gaat, is er een wereld van verschil tussen ‘bijna goed’ en ‘perfect’. De ene styliste gaat blindelings af op haar meetlint, de andere stelt al haar vertrouwen in haar inschattingsvermogen.

Nee, ‘lingeriestyliste’ is geen veredelde naam voor ‘verkoopster’. Elke lingerie-styliste heeft een speciale, exclusieve opleiding gevolgd om de professionele styling onder de knie te krijgen. Ze beschikt dus over de vereiste knowhow om advies te geven.

Tijdens een lingerie-stylingsessie draait alles voor de volle 100% om jouw. Wat is het fijn om even het absolute middelpunt te zijn... De lingeriestyliste heeft maar één doel voor ogen: je laten buitenstappen met een setje dat perfect past bij je lichaam en levensstijl.

Wij zijn gespecialiseerd in het selecteren van stijlen voor jouw lichaam, lijnen die je silhouet flatteren en tinten die je een goed gevoel geven. Of je nu lingerie zoekt voor een speciale gelegenheid of voor dagelijks gebruik, wij helpen je graag om je garderobe aan te vullen.
Je bent op zoek naar een fijn geschenk voor een vriendin of moeder? Reserveer een lingerie-stylingsessie en breng de gelukkige op de hoogte.

Heeft je partner misschien wat inspiratie nodig bij het zoeken naar een cadeau? Fluister hem in een sessie te reserveren, of laat het begrip ‘lingeriecheque’ vallen. Pure verwennerij!

Wil je nu al wat meer te weten komen over alle soorten bh's? Klik dan hier.