Hellevoetsluis
Rijksstraatweg 69 
3222 KB Hellevoetsluis
T: 0181 312417
E: info@dijkxhoorn.nl

Parkeren
U kunt gratis parkeren voor de winkel of in de winkelstraat.

Toiletten
Op alle verdiepingen kunt u van het toilet gebruik maken.

Paskamers
Er zijn zes ruime paskamers en in de parterre is een aparte prothesepaskamer.

Patty's Hairstyling
U kunt ook een bezoek brengen aan de kapster. De kapsalon bevindt zich op de eerste verdieping en is met de lift toegankelijk.In onze winkel...

lingeriestyling

Lingeriestyling
Laat u zich adviseren door een Lingerie Styling specialiste? Dan bent u zeker van de juiste maat en het juiste model voor uw lichaam.

lingeriestyling

Merken
Onze winkel staat voor topkwaliteit, persoonlijke service en uitgebreide collecties. Met meer dan vijftig gerenommeerde merken onder één dak, kunt u altijd de beste keuze maken.

koffie

Heerlijk gratis kopje koffie
Voor de gasten die een heerlijk kopje koffie willen, of een kopje thee, is er een gezellige plek gemaakt om even alles te laten bezinken.

spaarsysteem

Spaarsysteem
Bent u in ons klantensysteem ingeschreven? Dan ontvangt u bij elk besteede euro een punt. Elke driehonderd punten levert u een waardecheque van 15 euro op!.

vermaakservice

Vermaakservice
Kan met een kleine aanpassing uw bh of ander bij ons gekocht artikel nog beter zitten? Onze coupeses zullen met zorg en aandacht uw nieuwe kledingstuk aanpassen.

koffie

Parkeren
Bij ontspannen winkelen hoort ook een goede bereikbaarheid. Bij ons kunt u vrijwel altijd voor de winkel parkeren. Komt u met het OV? De bus stopt in de straat