Praktisch elke vrouw die het meemaakt zal het bevestigen; een borstoperatie is erg ingrijpend. Het gevoel van eigenwaarde en uw zelfvertrouwen kunnen een flinke dreun krijgen.

Het proces en het verlies van een borst te moeten accepteren, kan voor een vrouw die net geopereerd is afschuwelijk en onmogelijk lijken. Maar u zult ontdekken dat u na verloop van tijd weer zult leren om van uw lichaam te houden en aan het nieuwe beeld dat u in de spiegel ziet te wennen.


Ongeveer 1 op de 8 vrouwen in Nederland krijgt in haar leven borstkanker. Vrouwen met een erfelijke aanleg hebben meer kans om borstkanker te krijgen. Er zijn ook andere risicofactoren bekend, maar die hebben minder invloed op de kans op borstkanker. (Bron: RIVM)Een afspraak

Omdat het aanmeten van een prothese een emotiononele gebeurtenis kan zijn, werken wij graag op afspraak. In onze sfeervolle en ruime paskamer kunt u zich in alle privacy op uw gemak voelen. Als u het prettig vindt kunt u een famillielid of een vriendin meenemen. 

U kunt ons geheel vrijblijvend bellen voor een afspraak in onze winkel in Hellevoetsluis. Klik hier voor de gegevens.

Zorgverzekeraars

Dijkxhoorn Bodyfashion heeft een overeenkomst met de zorgverzekeraars. Dit houdt in dat u wanneer u tot de aanschaf van een prothese overgaat, u deze niet zelf hoeft te betalen. Houd u hierbij wel rekening met uw eigen risico. 

Het is noodzakelijk dat u uw verzekeringspasje en een verwijsbrief van uw behandelend arts meeneemt. Wij zullen zorg dragen voor de declaratie en de verdere afhandeling van uw aankopen.

Dijkxhoorn Bodyfashion is onder andere aangesloten bij de SEMH en BVBL.