mammacarePraktisch elke vrouw die het meemaakt zal het bevestigen; een borstoperatie is erg ingrijpend.

Het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen kan een flinke dreun krijgen. Het verlies van een borst te moeten accepteren kan voor een vrouw die net geopereerd is afschuwelijk zijn en onmogelijk lijken.

Maar u zult ontdekken dat u na verloop van tijd, met de steun van uw omgeving, weer zult leren om van uw lichaam te houden. En u zult aan het nieuwe beeld in de spiegel wennen. 1 op de 8

U wilt graag op uw oude vertrouwde manier verder leven, actief blijven, mooie kleding blijven dragen en uw zelfvertrouwen en charme bewaren.

Hoe groot of beperkt uw borstoperatie ook is geweest, na de ingreep bent u beschadigd. Vaak kan daar met plastische chirurgie iets aan gedaan worden, maar niet iedereen wil dat.

Als u uw lichaam met rust wilt laten, kunt u kiezen voor een siliconen borstprothese.


Of u nu recentelijk geopereerd bent of al een tijd geleden, de keuze voor de juiste prothese en prothese bh is een belangrijke stap.

Om aan uw wensen te voldoen bieden wij een groot assortiment borstprotheses die er volledig natuurlijk uitzien en aanvoelen.

En hoewel het bij de een wat langer kan duren dan bij de ander, veel vrouwen zullen ook weer meer willen gaan doen.

Denk bijvoorbeeld aan hardlopen, yoga of zwemmen. En juist dan kan een speciale sportbh of een badpak met een zwemprothese heel prettig zijn. Ook deze zijn ruimschoots op voorraad bij ons. Omdat het aanmeten van een prothese een emotiononele gebeurtenis kan zijn, werken wij graag op afspraak.


In onze sfeervolle ruime paskamer kunt u zich in alle privacy op uw gemak voelen. Als u het prettig vindt kunt u een famillielid of een vriendin meenemen.

De eerste keer zult u misschien een moeilijke stap vinden, maar de vertrouwde sfeer en het feit dat u met een prothese uw vertrouwde figuur terugkrijgt, zal u zeker een positieve ervaring opleveren.

U kunt ons geheel vrijblijvend bellen voor een afspraak. Het telefoonnummer is 0181 312417.

Dijkxhoorn Bodyfashion heeft een overeenkomst met de zorgverzekeraars. Dit houdt in dat u wanneer u tot de aanschaf van een prothese overgaat, deze niet zelf hoeft te betalen. Houd u hierbij wel rekening met uw eigen risico.

Bij het eerste gesprek is het noodzakelijk dat u uw verzekeringspas en een verwijsbrief van uw behandelend arts meeneemt.

Wij zullen zorg dragen voor de declaratie en de verdere afhandeling van uw aankopen.

Dijkxhoorn Bodyfashion is gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen en aangesloten bij de Belangen Vereniging Borstprothese Leveranciers.