mammacare


Praktisch elke vrouw die het meemaakt zal het bevestigen; een borstoperatie is erg ingrijpend.

Het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen kan een flinke dreun krijgen. Het verlies van een borst te moeten accepteren kan voor een vrouw die net geopereerd is afschuwelijk zijn en onmogelijk lijken.

Maar je zult ontdekken dat na verloop van tijd, met de steun van je omgeving, je weer zult leren om van je lichaam te houden. En je zult aan het nieuwe beeld in de spiegel wennen. 1 op de 8

Je wilt graag op de oude vertrouwde manier verder leven, actief blijven, mooie kleding blijven dragen en je zelfvertrouwen en charme bewaren.

Hoe groot of beperkt de borstoperatie ook is geweest, na de ingreep ben je beschadigd. Vaak kan daar met plastische chirurgie iets aan gedaan worden, maar niet iedereen wil dat.

Als je het lichaam met rust wilt laten, kan je kiezen voor een siliconen borstprothese.

Of je nu recentelijk geopereerd bent of al een tijd geleden, de keuze voor de juiste prothese en prothese bh is een belangrijke stap.

Om aan je wensen te voldoen bieden wij een groot assortiment borstprotheses die er volledig natuurlijk uitzien en aanvoelen.

En hoewel het bij de een wat langer kan duren dan bij de ander, veel vrouwen zullen ook weer meer willen gaan doen.

Denk bijvoorbeeld aan hardlopen, yoga of zwemmen. En juist dan kan een speciale sportbh of een badpak met een zwemprothese heel prettig zijn. Ook deze zijn ruimschoots op voorraad bij ons. Omdat het aanmeten van een prothese een emotiononele gebeurtenis kan zijn, werken wij graag op afspraak.

In onze sfeervolle ruime paskamer kan je jezelf in alle privacy op je gemak voelen. Als je het prettig vindt kan je een famillielid of een vriendin meenemen.

De eerste keer zal je misschien een moeilijke stap vinden, maar de vertrouwde sfeer en het feit dat je met een prothese je vertrouwde figuur terugkrijgt, zal je zeker een positieve ervaring opleveren.

Je kunt ons geheel vrijblijvend bellen voor een afspraak. Het telefoonnummer is 0181 312417.

Dijkxhoorn Bodyfashion heeft een overeenkomst met de zorgverzekeraars. Dit houdt in dat je wanneer je tot de aanschaf van een prothese overgaat, deze niet zelf hoeft te betalen. Houd hierbij wel rekening met je eigen risico.

Bij het eerste gesprek is het noodzakelijk dat je de verzekeringspas en een verwijsbrief van de behandelend arts meeneemt.

Wij zullen zorg dragen voor de declaratie en de verdere afhandeling van je aankopen.

Dijkxhoorn Bodyfashion is gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen.

semh

Uit hoofde van ons lidmaatschap van de SEMH hanteren wij de klachtenregeling van Erisietsmisgegaan.nl. Klik hier voor de klachtenprocedure.

declareren