string String

 

Misschien wel het meest sexy stuk lingerie dat een vrouw kan hebben: een string. Een string is een broekje dat eigenlijk zo min mogelijk huid bedekt, wat handig is bij het zonnebaden en super sexy staat. Ook is het handig onder strakke onderkleding, want de meeste strings zijn nagenoeg onzichtbaar onder andere kleding.
tanga Tanga

 

Een tangaslip kenmerkt zich door de hoge zijpanden die op de heupen gedragen worden. De zijpanden zijn meestal circa 3 cm en toont de hele bovenbenen, helemaal tot aan de heupen. Ook sexy maar voor iets meer draagcomfort dan een string.

 

hipsterHipster

 

Een hipster is nog iets breder aan de zijkanten dan een standaard bikinislip. De hipster bedekt een groter deel van de bovenbenen, maar niet zoveel als een boyshort; een hipster heeft namelijk geen pijpjes. De hipster begint op de heupen of taille en verhult meestal de hele billen.

 

shortyShorty

 

De boy short is gebaseerd op de mannelijke tegenhanger: een boxershort met korte pijpjes. De vrouwelijke boyshort begint rond de heupen en bedekt een groter gedeelte van de dijen met de korte pijpjes. Boyshorts zijn nu populair bij elke leeftijd aangezien een boyshort heel comfortabel zit en geen randen toont onder strakke kleding.
bikiniBikinislip

 

Een bikinislip zit qua model tussen de tangaslip en de brazillian slip in. De bikinislip heeft iets bredere zijpanden dan een tangaslip; ook zitten de zijpanden iets lager. Toch zijn de zijpanden smaller dan die van een brazillian slip. Verder is de bikinislip aan de achterkant iets hoger uitgesneden dan de brazillian slip. Ook handig is dat de bikinislip meestal niet aftekent onder strakke onderkleding.

 

slipBrazillian slip

 

De brazilian slip ziet er aan de voorkant hetzelfde uit als een gewone rio slip, aan de achterkant is deze echter een stuk hoger uitgesneden waardoor je meer van je billen ziet. Dit maakt de brazilian een sexy slipje welke je benen ook nog eens langer laat lijken!
midislipMidislip (ook wel Rioslip of Heupslip)

 

Een midislip (of rioslip of heupslip) heeft geen pijpjes, maar ook geen extreem hoge zijpanden. De slip begint ongeveer bij de heupen een verhult de gehele billen en een stukje van de dijen. Het simpelste model van de ondermode, maar toch erg populair door het ultieme draagcomfort.
maxislipMaxislip (ook wel Tailleslip)

 

Een maxislip (ook wel tailleslip) begint rond de navel en bedekt de hele billen en een stukje van de dijen. Meestal heeft een maxislip een figuurcorrigerend effect, waardoor deze erg geliefd is. Kenmerkend is dat de slip hoge en lang doorlopende zijpanden heeft en dus hoog begint.

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste maat of het perfecte model? Neem gerust contact met ons op. Klik hier.